Pro XL CO2 voeding heeft een unieke voeding samengesteld voor het optimaal kweken met co2. Doordat de plant harder gaat groeien als er toevoeging van CO2 in de ruimte plaatsvindt, is het uiterst belangrijk dat men de juiste voeding gebruikt. De plant heeft een zeer complete voeding nodig om optimaal te kunnen ontwikkelen. De producten van PRO-XL bevatten alle voedingsstoffen die een plant nodig heeft om optimaal resultaat te behalen als men met CO2 kweekt. Om eventuele voedingstekorten aan te vullen of om een evenwicht te herstellen biedt PRO-XL voeding de losse componenten aan.

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Show sidebar

ProXL Iron (FE) 1Ltr

10,95 Inclusief b.t.w
ProXL IJzer is een spoorelement dat essentieel is voor alle planten. Het is voornamelijk een component van enzymen en eiwitten. Als men met co2 kweekt is het van belang dat de plant over voldoende ijzer kan beschikken. Let op: Alleen als men met co2 kweekt is dit te gebruiken!!

ProXL Magnesium (MN) 1Ltr

13,00 Inclusief b.t.w
Magnesium (Mg) is het centrale atoom van bladgroen en heeft daardoor een duidelijke rol in het fotosynthese proces van de plant. Bij het CO2 kweken is het van belang dat de plant voldoende magnesium kan beschikken. Let op: Alleen als men met co2 kweekt is dit te gebruiken!!

ProXL Nitrogen (N) stikstof 1Ltr

16,95 16,95 Inclusief b.t.w
Stikstof (N) is belangrijk voor een optimale groei van het gewas. Ook is het belangrijk voor de vorming van bladgroen voor een betere fotosynthese. Bij het CO2 kweken is het van belang dat de plant voldoende stikstof kan opnemen zodat de plant optimaal kan groeien. Let op: Alleen als men met co2 kweekt is dit te gebruiken!!

ProXL PH plus 1Ltr

8,95 Inclusief b.t.w
De zuurtegraad is van groot belang voor opname van voedingsstoffen van de plant. Met de PH+ brengt u de zuurtegraad naar boven. Gebruik: Aanmaken tot een PH waarde tussen 6.0 en 6.8

ProXL Pro Start

56,95 Inclusief b.t.w
Pro Start is ideaal voor de beginfase. Voor een versnelde en krachtige wortelontwikkeling is dit middel geschikt. Bij gebruik van Pro Start zal de plant een optimale wortelontwikkeling krijgen wat resulteert in een goed eindresultaat. Ook zal de plant beter bestand zijn tegen schimmels en ziektens. Toepassing: 50 ml per 100 liter. Toevoegen vanaf de voorgroeifase tot en met de eerste week bloei.

ProXL Bloom A & B

40,9564,95 Inclusief b.t.w
PRO-XL heeft een unieke bloeivoeding samengesteld. Deze voeding bevat alle nodige voedingsstoffen die de plant nodig heeft om optimaal te kunnen bloeien. Niet alleen bevat het alle voedingstoffen die de plant nodig heeft, maar is het ook in de perfecte verhouding samengesteld. Bij gebruik van de bloeivoeding van PRO-Xl verhoogt u het kweekresultaat. De bloeivoeding is eenvoudig in gebruik.

PROXL bloom XXL

21,95116,95 Inclusief b.t.w

ProXL Flora Explode

36,9562,95 Inclusief b.t.w
Pro XL Flora Exploder is een ideaal component als u een versnelde en optimale bloeivorming wilt creëren bij de plant. Door de ideale samenstelling ( fosfor, kalium, nano zilverdeeltjes, spoorelementen en vitamines) zal dit component de plant exact geven wat zij nodig heeft in het laatste stadium van de teelt. Ook is de plant beter bestemd tegen schimmels en infecties in het laatste stadium.

ProXL Foliar Feed 30 ML Concentraat

22,95 Inclusief b.t.w
ProXL Foliar Feed 30 ML Concentraat

ProXL Foliar Feed spray 1 liter

13,95 Inclusief b.t.w
ProXL Foliar Feed spray 1 liter

ProXL Grow A & B

40,9564,95 Inclusief b.t.w
PRO-XL heeft een unieke groeivoeding samengesteld. Deze voeding bevat alle nodige voedingsstoffen die de plant nodig heeft om optimaal te kunnen ontwikkelen. Niet alleen bevat het alle voedingstoffen die de plant nodig heeft, maar is het ook in de perfecte verhouding samengesteld. Bij gebruik van de groeivoeding van PRO-Xl verhoogt u het kweekresultaat.