Hier vindt u bouwmaterialen om uw kweekruimte zo functioneel mogelijk te maken.

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Aluminium Kikker t.b.v. touw

7,15 Inclusief b.t.w
Aluminium Kikker t.b.v. touw Ideaal om uw lampen en ventilatoren aan te bevestigen.

Bonpet brandblusser

129,00 Inclusief b.t.w
De ampul van Bonpet is een uniek en automatische brand blusinstrument dat, door het Japanse Ministerie van Vervoer, toestemming en aanbeveling kreeg om ingezet te worden in onder andere, de scheepvaart. Hiervoor werd dit product ontwikkeld maar ze vindt steeds meer haar weg naar het bedrijfsleven en de particulier.

Brandblusser automatisch 1Kg

32,95 Inclusief b.t.w
Automatische poederblusser die bij te hoge temperaturen vanzelf gaat sprenkelen en zo de vuurhaard bestrijd.  Inhoud van de poederblusser 1 kilo. Tevens verkrijgbaar in 3 en 6 kilo variant

Brandblusser automatisch 3Kg

50,00 Inclusief b.t.w
Automatische poederblusser die bij te hoge temperaturen vanzelf gaat sprenkelen en zo de vuurhaard bestrijd.  Inhoud van de poederblusser 3Kg.  Tevens verkrijgbaar in 1 en 6 kilo variant.

Easy Glider ophangsysteem 2 mtr

11,45 Inclusief b.t.w
Easy Glider ophangsysteem 2 mtr

Flamark Fire Delite Spray 400ml incl. wandhouder

16,00 16,00 Inclusief b.t.w
Flamark Fire Delite Spray 400ml incl. wandhouder - Gebruiksvriendelijke brandblusser - Met wandhouder - Milieu vriendelijk - Spuitafstand van 5 meter - 400 ml

Jojo-Nicorol p/stuk

1,50 1,50 Inclusief b.t.w
De Jojo-Nicorol is ideaal als u uw gewas in de zogenaamde sea of green formatie wil opkweken.  Sea of green wil zeggen dat u met behulp van de jojo-nicorol de takken van de plant naar beneden kunt buigen en vastzetten zodat deze in de breedte groeien in plaats van de lengte.

Mabo Brandblusser

121,70 Inclusief b.t.w
Mabo brandblusser nodig? De MABO brandblusser is een speciale fles gevuld met een ongevaarlijke Ecologische vloeistof. Bij brand knapt de Mabo brandblusser fles boven de 84 graden Celcius automatisch. De vloeistof verdampt, de vervolgens vrijkomende molecullen verstikken direct het vuur daar deze door de vlammen worden aangetrokken. Blust alle branden veilig en efficiënt binnen enkele seconden!!

Nietjes t.b.v. tacker 5000st/doos

5,50 Inclusief b.t.w
Nietjes t.b.v. tacker  5000st/doos

Rope Ratchet ophangsysteem (max. 68 kg draagvermogen)

8,25 Inclusief b.t.w
Rope Ratchet ophangsysteem (max. 68 kg draagvermogen)

S-haak groot/klein

0,100,15 Inclusief b.t.w
S-haak klein 30x3,0mm S-haak groot 40x3,9mm