Diverse sproeipennen, druppelaars en slangen van 2,5mm en 4mm. Te gebruiken voor irrigatiesystemen in de kweekruimte.

Resultaat 1–12 van de 31 resultaten wordt getoond

Show sidebar

AquaKing SX-2085 | 1 Liter

1,95 Inclusief b.t.w

BE Steker rood 2,5mm

0,15 Inclusief b.t.w
BE Steker rood 2,5mm is een steker die geschikt is voor een capillair 2,5mm, je bevestigd de steker aan het uiteinde van de capillair en steekt hem op de gewenste plaats in de kweekmedia. Via de steker zal de desbetreffende vloeistof tot de plant komen.

Capillair 2,5mm

0,15 Inclusief b.t.w
De capillaires zijn de aftakkingen van de PE slang naar de planten. Dit zijn dunne slangetjes waaraan de druppelaars worden vastgemaakt en waaruit een vastgestelde hoeveelheid water komt.De capillaires worden direct in de PE-slang gedrukt. Wordt geponst met een ponsprikker of thyleenprikker. Diameter van 2.5 mm. Capillair 100cm 2Ltr/uur Capillair 120cm 2Ltr/uur Capillair 120cm 4Ltr/uur

Capillair 3,2 mm

0,15 Inclusief b.t.w
De capillaires zijn de aftakkingen van de PE slang naar de planten. Dit zijn dunne slangetjes waaraan de druppelaars worden vastgemaakt en waaruit een vastgestelde hoeveelheid water komt.De capillaires worden direct in de PE-slang gedrukt. Wordt geponst met een ponsprikker of thyleenprikker. Diameter van 3.2 mm. Capillair 100cm 2Ltr/uur Capillair 120cm 2Ltr/uur

Capillaire open steker 45

0,10 Inclusief b.t.w

CNL slang t.b.v. Korfsteker 2,5mm

0,35 Inclusief b.t.w
CNL slang t.b.v. Korfsteker 2,5mm

CNL ventiel

0,65 Inclusief b.t.w
CNL ventiel 4 Ltr/uur of 8 Ltr/uur Het CNL ventiel zorgt voor een waterdichte verbinding tussen u PE slang en de capillairs. Pons eerst gaatjes in de PE slang en druk het CNL ventiel erin sluit aan de andere kant u capilair aan en u heeft een waterdichte verbinding. Deze oplossing is zeer snel uit te voeren en ook nog eens zeer efficient.

Korfsteker

0,25 Inclusief b.t.w
Bevestig de korfsteker aan de CNL slang t.b.v een korfsteker en steek de capillair vervolgens in de geponste gaatjes van de PE slang. De korfsteker is eenvoudig en snel druppelklaar te maken. Gebruik als het kan een PE filter om verstopping van druppelaar tegen te gaan.