Hogedrukspuiten helpen u uw planten in huis en in de tuin te onderhouden. Met een plantspuit heeft u in een mum van tijd uw groen water gegeven. Een drukspuit dient hetzelfde doel als een plantspuit. Het verschil tussen plant- en drukspuiten is dat u bij de eerste moet blijven pompen en bij de tweede eenmalig druk opbouwt. Daarna hoeft u alleen nog maar de knop in te drukken om uw planten te kunnen irrigeren.

Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

Aquaking 2/5/8 Ltr hogedrukspuit

18,0521,20 Inclusief b.t.w
Aquaking 2 Ltr hogedrukspuit Aquaking 5 Ltr hogedrukspuit Aquaking 8 Ltr hogedrukspuit

ECO sprayer 4 Ltr Blauw

219,80 Inclusief b.t.w
ECO sprayer Blauw Inhoud reservoir 4 liter. Vermogen 1200 watt en bereik 6 meter. De  ECO sprayer voor het besproeien van je planten en ideaal te gebruiken voor uw ongedierten bestrijding. Door de perfecte nevel die de eco spray verstuift worden uw planten van top tot teen beneveld.

ECO sprayer 4Ltr Orange

328,15 Inclusief b.t.w
ECO sprayer 4Ltr Oranje Inhoud reservoir 4 liter. Vermogen 1200 watt en bereik 6 meter. De  ECO sprayer voor het besproeien van je planten en ideaal te gebruiken voor uw ongedierten bestrijding. Door de perfecte nevel die de eco spray verstuift worden uw planten van top tot teen beneveld.

Elektrische Drukspuit | Op Batterij | 6 Liter

71,45 Inclusief b.t.w
Elektrische Drukspuit | Op Batterij | 6 Liter

RP pomp 1,5 Ltr hogedrukspuit

7,3521,87 Inclusief b.t.w
RP pomp met een reservoir van 1,5 liter. Door eerst te pompen met het pompje bovenop bevestigd bouwt men een druk op in het reservoir. Door vervolgens de hendel boven het handvat in te drukken kan men de planten benevelen.