De tyleen (PE) koppelingen in onze webshop zijn van professionele kwaliteit en worden al jaren toegepast in professionele en particuliere installaties. Als de koppelingen conform de fabrikantinstructies geinstalleerd worden, zijn ze gegarandeerd lekvrij.

Resultaat 1–12 van de 68 resultaten wordt getoond

Show sidebar

2-delige Tule per 100

70,55113,85 Inclusief b.t.w

3 Delige Koppeling | Ø 32/40/50mm

3,55 Inclusief b.t.w
3 Delige Koppeling | Ø 32/40/50mm

Bocht 90° | Ø 32/440/50mm

3,30 Inclusief b.t.w

Bocht t.b.v. pomp excl. draadnippel

3,25 Inclusief b.t.w
Bocht t.b.v. waterpompen excl. draadnippel

Draadnippel groot t.b.v. pomp bocht

2,50 Inclusief b.t.w
Draadnippel groot t.b.v. bocht van pomp koppelingen in ons assortiment zijn van professionele kwaliteit en worden al jaren toegepast in professionele en particuliere installaties. Als de koppelingen conform de fabrikantinstructies geinstalleerd worden, zijn ze gegarandeerd lekvrij.

Draadnippel klein t.b.v. pomp bocht

1,65 Inclusief b.t.w
Draadnippel klein t.b.v. bocht van pomp koppelingen in ons assortiment zijn van professionele kwaliteit en worden al jaren toegepast in professionele en particuliere installaties. Als de koppelingen conform de fabrikantinstructies geinstalleerd worden, zijn ze gegarandeerd lekvrij.

Dubbele Moer | Lijm 20mm

4,55 Inclusief b.t.w

Easy PE T-stuk 25mm

2,70 Inclusief b.t.w
Easy PE T-stuk 25mm De tyleen (PE) koppelingen in ons assortiment zijn van professionele kwaliteit en worden al jaren toegepast in professionele en particuliere installaties. Als de koppelingen conform de fabrikantinstructies geinstalleerd worden, zijn ze gegarandeerd lekvrij.

Easy PE Bocht 20mm

1,35 1,35 Inclusief b.t.w
Easy PE Bocht 20mm De tyleen (PE) koppelingen in ons assortiment zijn van professionele kwaliteit en worden al jaren toegepast in professionele en particuliere installaties. Als de koppelingen conform de fabrikantinstructies geinstalleerd worden, zijn ze gegarandeerd lekvrij.

Easy PE Bocht 25mm

1,70 Inclusief b.t.w
Easy PE Bocht 25mm De tyleen (PE) koppelingen in ons assortiment zijn van professionele kwaliteit en worden al jaren toegepast in professionele en particuliere installaties. Als de koppelingen conform de fabrikantinstructies geinstalleerd worden, zijn ze gegarandeerd lekvrij.

Easy PE Eindstuk 20mm

0,85 Inclusief b.t.w
Easy PE Eindstuk 20mm De tyleen (PE) koppelingen in ons assortiment zijn van professionele kwaliteit en worden al jaren toegepast in professionele en particuliere installaties. Als de koppelingen conform de fabrikantinstructies geinstalleerd worden, zijn ze gegarandeerd lekvrij.